ћирилица  |  latinica  

Aktuelnosti

Jedna od najlepših i najprometnijih pijaca u čitavoj zemlji, novosadska Limanska pijaca, od jutros je opremljena najmodernijim rashladnim vitrinama.
U velikoj i pažljivo sprovedenoj akciji, tokom jučerašnjeg dana i dela noći, sedam postojećih rashladnih vitrina od kojih svaka dužine po pet metara, kao i 11 dugih dva metra, zamenjene su sa 26 novih, dugih po dva metra.
Prema rečima direktora JKP “Tržnica” Dušana Bajića, celokupna akcija sprovedena je tako da ne bi bio ometan redovan rad pijace, odnosno da ne bi trpeli ni zakupci niti potrošači.
Pored većeg i kvalitetnije izvedenog izložbenog prostora, kao i boljeg hlađenja mlečnih i mesnih proizvoda u samoj vitrini, zakupcima je sada na raspolaganju i jednako kvalitetan magacinski prostor ispod nje.
Istovremeno, nove rashladne vitrine omogućiće lakše dnevno održavanje i dezinfekciju, dok će moderna tehnička rešenja i upotreba led rasvete doprineti i značajnoj uštedi električne energije.

 - Poznato je da JKP “Tržnica” svakodnevno i predano radi na unapređenju uslova i rada na novosadskim pijacama. A kvalitetniji uslovi za rad naših zakupaca podrazumevaju kvalitetnije snabdevanje naših sugrađana. Ovo je samo deo aktivnosti koje preduzimamo u tom pogledu – konstatovao je direktor Bajić.

Iako je reč o velikoj investiciji, sudeći prema najavama direktora JKP "Tržnice" ovakvih primera će u narednom periodu biti još, a javnost će o njima biti blagovremeno upoznata.